Кубок України "Комбінована піраміда" чоловіки, жінки

  • Регламент
  • Участники
  • Ведомость
  • Итоги
  • Кубок України 2018 з більярдного спорту “Комбінована піраміда”
    серед чоловіків і жінок 
    31 серпня-04 вересня 2018                                                 місто Львів 

    1. Цілі і завдання

    Змагання проводяться з метою подальшого розвитку більярдного спорту в Україні, визначення найсильніших команд та спортсменів, підготовки для участі в офіційних міжнародних змаганнях.

    Змагання проводяться відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-спортивних заходів України на 2018 рік за чинними на території України правилами змагань з більярдного спорту «Піраміда» (далі - Правила), які не суперечать міжнародним правилам з більярдного спорту «Піраміда».

     2. Керівництво змаганнями

    Загальне керівництво організацією та проведенням змагань здійснють Міністерство молоді та спорту України та Федерація спортивного більярду України (далі - Федерація).

    Керівництво та відповідальність за підготовку місць та безпосереднє проведення змагань покладається на більярдний клуб «ZOVEX», відокремлений підрозділ ФСБУ у Львівській області та Головну суддівську колегію, сформовану і затверджену Федерацією.

    Головна суддівська колегія виконує свої повноваження згідно з діючими правилами з більярдного спорту, які відповідають міжнародним правилам, затверджені Федерацією та Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту від 28 листопада 2001р. а також цього Положення.

    У разі суперечок і розбіжностей остаточне рішення приймає Головна суддівська колегія.

    Головний суддя  - Ігор Ковтун, тел.: +38(050)71550488, +38(067)2934222 e-mail: k12006@ukr.net

    Порядок підготовки споруд та дотримання безпеки учасників і глядачів при проведенні змагань.

    Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.12.1998 року № 2025 "Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів": підготовка спортивних споруд покладається на їх власників (орендарів); контроль за підготовкою спортивних споруд та забезпеченням безпеки під час проведення змагань здійснюють Головні суддівські колегії, сформовані та затверджені Федерацією; власник (орендар) спортивної споруди не менш ніж за 4 години до початку змагань зобов'язаний подати в Головну суддівську колегію акт про його готовність до проведення змагань. Невиконання вимог, передбачених цим пунктом, що стали причиною виникнення надзвичайних обставин під час проведення змагань, тягне за собою відповідальність.

     

    3. Учасники змагань

     

    До участі у Кубку України 2018 запрошуються всі бажаючі. Кількість учасників необмежена. Попередня реєстрація учасників відбувається шляхом подання заявок встановленої форми від обласних та міських підрозділів ФСБУ або особисто від гравців на електронну пошту організатора fsbu@billiard.net.ua . Також гравці мають можливість самостійно попередньо зареєструватись в режимі онлайн за посиланням https://tournamentservice.net/player/registration.php?28466 . Онлайн-реєстрація закінчується 31.08 о 17:00, після чого гравцям, які не включені в заявку від жодного осередку потрібно підтвердити процедуру реєстрації безпосередньо у місці проведення змагань. Очна реєстрація закінчується в п’ятницю 31.08 о 20:00. Гравці, які до цього часу не підтвердять свою участь, до участі в жеребкування та змаганнях не допускаються.

     

    Організатор змагань може відмовити в праві участі в змаганнях або дискваліфікувати будь-якого гравця, який:

    - порушив дане положення (положення про змагання)

    - допустив на адресу Організатора, представників Організатора, суддів, спонсорів, інших гравців публічні образи, грубі висловлювання.

    - за неспортивну поведінку.

    - відмовився від фото/відео зйомок та інтерв'ю.

    - вживав алкогольні напої.

    - за куріння протягом матчу. 

    Обов'язковою умовою є сприяння популяризації більярдного спорту Піраміда, і на прохання Організатора брати участь в фото/відео зйомках та інтерв'ю.

    4. Фінансування

    Витрати, пов'язані з відрядженням спортсменів (проїзд в обидва кінці, добові в дорозі, харчування, розміщення, збереження заробітної плати) за рахунок організацій, що відряджають.

    5. Формат проведення змагань

    Кубок України 2018 з більярдного спорту “Комбінована піраміда”  (надалі - Турнір або Змагання) проводиться з комбінованої піраміди за діючими правилами Міжнародної конфедерації піраміди.

    День приїзду – 31 серпня.

    Реєстрація учасників в БК «ZOVEX» - 31 серпня з 17:00 до 20:00, після закінчення реєстрації - жеребкування. Гравці, які до закінчення реєстрації не підтвердять свою участь до змагань допущені не будуть.

    Розминка - 01 вересня з 10:00 до 11:00

    Урочисте відкриття змагань - 01 вересня об 11:00.

    Кваліфікаційні ігри:

    01 вересня з 11:30-19:00

    02 вересня з 10:00

    Ігри плей-оф:

    1/16 (1/32) фіналу - 02 вересня, після закінчення ігор кваліфікації;

    ⅛ та ¼ фіналу - 03 вересня;

    1/2 фіналу та фінал - 04 вересня.

    Після завершення фіналу - урочиста церемонія нагородження переможців.

    УВАГА! Ігри плей-оф пройдуть у два дні замість одного тому що Кубок України буде знімати телебачення! Ігри ⅛, ¼ та ½ фіналу будуть проводитись попарно у дві денні сесії - для зйомок у телевізійному форматі та трансляції на телеканалі XSport.

    Розклад матчів може змінюватися, в залежності від кількості учасників Кубку України.

    Увага! На етапі кваліфікації всі учасники будуть розбиті на групи по 4-5 гравців. У етап плей-оф виходять по два гравці з кожної групи.Жеребкування на Чемпіонат здійснюється по рейтингу ФСБУ.Якщо спортсмена немає в рейтингу ФСБУ, то жеребкування здійснюється по прізвищу в алфавітному порядку.

     Критерії визначення місць:

    1.Виграні зустрічі (+ m)

    2.Різниця виграних і програних зустрічей (Δm)

    3.Різниця виграних і програних партій / фреймів (Δf)

    4.Результати особистих зустрічей

    5.Результативність гравця (imp%)

    Плей-оф. Беруть участь по два або три найсильніших гравці з кожної групи. Сітка плей-оф формується на підставі посіву за результатами групового турніру. Для визначення номера посіву враховуються такі показники:

    1.Виграні зустрічі (+ m)

    2.Різниця виграних і програних зустрічей (Δm)

    3.Різниця виграних і програних партій / фреймів (Δf)

    4.Результати особистих зустрічей

    5.Результативність гравця (imp%)

    При цьому при посіві гравців враховується той факт, що два гравці з однієї групи не можуть зустрітися між собою в першому колі плей-оф.

     

    Матчі кваліфікаційного раунду проводяться до трьох виграних партій.

    Плей-оф по 1/16 включно до 4-х виграних партій;

    ⅛, ¼ фіналу та півфінал - до 5-ти виграних партій.

    Фінал - до 7-ми виграних партій.

      Спортсмен повинен бути присутнім в місці проведення змагань за 30 хвилин до початку його зустрічі.

     Кожному спортсменові надається 5 хвилин розминки на столі перед початком зустрічі.

     У разі запізнення на гру, спортсмен зобов'язаний розпочати зустріч без розминки.

     Якщо час початку зустрічі призначено заздалегідь і зазначено в розкладі, учасник повинен зареєструватися у головного секретаря не менше ніж за 15 хвилин до призначеного часу. При відсутності учасника в призначений час йому зараховується поразка в партії відразу після оголошення про початок зустрічі суддею біля столу, а при запізненні більш ніж на 15 хвилин - поразка в зустрічі за неявку.

     6. Заявки

    Заявка на змагання подається керівником обласного відокремленого підрозділу/спортсменом в режимі онлайн на сайті ФСБУ, шляхом заповнення спеціалізованої форми.

    Крім заповненої форми подаються такі документи:

    іменні заявки, завірені печаткою та підписом керівництва структурних підрозділів Автономної Республіки Крим, областей/міст, мм. Києва та Севастополя і лікарем фізкультурно-спортивного диспансеру, копія паспорта, класифікаційні книжки, страхові поліси, довідка з місця проживання з фотографією, що підтверджують особу спортсменів.

     

    У разі відсутності можливості заповнення форми Заявки онлайн, заявка направляється на електронну пошту головного судді змагань (k12006@ukr.net), або в екстреному випадку по тел.: (050) 715-50-48.

    У формі заявки ОБОВ'ЯЗКОВО повинна бути вказана наступна інформація:

    - прізвище, ім'я спортсмена;

    - дата народження спортсмена;

    - область (місто) України (світу), яку представляє спортсмен;

    - спортивне звання спортсмена;

    - спортивні досягнення спортсмена (завойовані призові місця на змаганнях і т.п.);

    - ОБОВ'ЯЗКОВО прикріплене до Заявки, окремим файлом, якісне, кольорове фото (для формування особової картки спортсмена).

     

    Реєстрація на змагання закінчується 31серпня о 17:00,після чого гравцям, які не включені в заявку від жодного осередку потрібно підтвердити процедуру реєстрації безпосередньо у місці проведення змагань. Очна реєстрація закінчується в п’ятницю 31.08 о 20:00. Форма подачі Заявки онлайн після зазначеного часу блокується. До початку змагань Головна суддівська колегія, на основі отриманих Заявок, формує турнірну сітку.

     

    Примітка: в тому випадку, якщо спортсмен подав онлайн Заявку, але з особистих, або будь-яких інших причин не може взяти участь в змаганнях, то він може відкликати свою Заявку на участь в режимі онлайн або по тел.: (050) 715- 50- 48 до зазначеної дати закінчення реєстрації на сайті.

    7. Форма одягу

    Кваліфікація - форма одягу клас “Б” - туфлі, однотонні брюки та сорочка або футболка-поло, Принцип “повсякденної елегантності” - ОБОВ’ЯЗКОВИЙ.

    Плей-оф з ⅛ фіналу - форма одягу клас «А» - туфлі, однотонні брюки та сорочка, жилет, метелик).

    Гравці, чий одяг не відповідатиме цим вимогам, до участі у відповідних стадіях турніру допущені не будуть!

    Одяг учасників повинен бути акуратним і охайним. Сорочка (блузка) повинна бути заправлена ​​в брюки.

    Головний суддя має право не допустити до участі в Кубку України спортсменів, які не дотримуються встановленої форми одягу.

     

    8. Благодійні внески

    Сума благодійних внесків становить:

    для чоловіків - 400 грн.

    для жінок, юнаків та дівчат (до 18 років), ветеранів (від 60 років) - 300 грн.

     

    Якщо спортсмен прийняв рішення відмовитися від участі в Чемпіонаті після закінчення реєстрації онлайн - внесок не повертається.

     У тому випадку якщо Заявка на змагання подається керівником обласного відокремленого підрозділу, то на нього покладається відповідальність за сплату внесків за всіх зареєстрованих їм спортсменів. 

    Розклад матчів може змінюватися, в залежності від кількості учасників Чемпіонату.

     

    9. Нагородження та призовий фонд

    Переможеці жіночого та чоловічого турніру нагороджуються почесними кубками від організаторів, призери - медалями та дипломами відповідних ступенів.

    Призовий фонд турніру формується із 70% від суми вступних внесків + 10.000 гривень (чоловіки), + 5.000 гривень (жінки) та розподіляється наступним чином:

     

    чоловіки

    1 – 25%

    2 – 15%

    3-4 – по 10%

    5-8 – по 5%

    9-16 - по 2,5%

     

    жінки

    1 – 40%

    2 – 25%

    3-4 – по 17,5%

     

    Увага! Всі призери повинні бути присутніми на нагородженні у встановленій формі одягу.

    У разі невиконання цього пункту, організатори залишають за собою право на невиплату призових гравцям, які не присутні на нагородженні.

      10. Місце проведення змагань 

    м. Львів, більярдний клуб «ZOVEX».

    вул.Зелена, 147 (ТЦ «Арсен» 2-й поверх) - 17 столів ТМ«Buffalo»

    тел. для довідок: +38(067)6740988

     

    11. Розміщення

    Для проживання учасників будуть запропоновані готелі міста та квартири в приватному секторі. З питань розміщення у приватному секторі для уникнення шахрайства звертатись за тел: +38(068)8592913, Марія. 

     

    12. Інформаційна підтримка.

    Інформаційну підтримку турніру здійснюють:

    Федерація спортивного більярду України - http://billiard.net.ua/, https://www.facebook.com/profile.php?id=100000955912970

    Федерація більярдного спорту Львівської області (www.billiard.lviv.ua, www.facebook.com/billiard.lviv).

    Український більярдний сайт «Більярдньюс» (www.billiardnews.com.ua, https://www.facebook.com/billiardnews.com.ua/)

    Український більярдний сайт «Дуплет» (http://www.duplet.news)

    Дане положення є запрошенням на турнір.

    Організатор Чемпіонату залишає за собою право вносити зміни до даного  Положення про змагання.

     

    # Игрок Город г.р. зв. жерМестоОчки
    1 Червоноград 1949 5133-5429.0
    2 Чернівці 1975 5273-909.0
    3 Чернівці 1994 2217-3237.0
    4 Ужгород 1988 13633-5429.0
    5 Львів 1970 3755-7218.0
    6 Одесса 1987 КМСУ359-1641.0
    7 Київ 2005 2179-1641.0
    8 Львів 1985 85-62.0
    9 Ковель 1983 3833-5429.0
    10 Одеса 2003 КМСУ3955-7218.0
    11 Житомир 1985 2355-7218.0
    12 Хмельницький 1982 4055-7218.0
    13 Львів 1985 4155-7218.0
    14 Івано-Франківськ 1979 1117-3237.0
    15 Івано-Франківськ 2005 КМСУ53-46.0
    16 Львів 1989 КМСУ6212.0
    17 Київ 1988 3133-5429.0
    18 Луцьк 1984 4233-5429.0
    19 Львів 1986 КМСУ4333-5429.0
    20 Одеса 2000 89-1641.0
    21 Одесса 1998 4455-7218.0
    22 Кропивницький 2004 МСУ165-843.0
    23 Луцьк 1995 4533-5429.0
    24 Трускавець 1972 4717-3237.0
    25 Сопачів 1977 4673-909.0
    26 Івано-Франківськ 1998 4855-7218.0
    27 Ужгород 1990 2873-909.0
    28 Одесса 2000 КМСУ149-1641.0
    29 Львів 1985 4955-7218.0
    30 Львів 1986 5033-5429.0
    31 Львів 1983 КМСУ2933-5429.0
    32 Житомир 1999 КМСУ65-843.0
    33 Чортків 1960 3333-5429.0
    34 Одесса 1998 МСУ417-3237.0
    35 Трускавець 1981 5755-7218.0
    36 Львов 1992 5373-909.0
    37 Івано-Франківськ 1960 5433-5429.0
    38 Івано-Франківськ 1998 5655-7218.0
    39 Вінниця 1969 1833-5429.0
    40 Київ 1997 МСУ13-447.0
    41 Київ 1995 МСУМК1120.0
    42 Львов 1980 5855-7218.0
    43 Володимир-Волинський 1981 5933-5429.0
    44 Ужгород 1978 6233-5429.0
    45 Чернівці 1978 6073-909.0
    46 Львов 1986 КМСУ209-1641.0
    47 Вараш 1987 6173-909.0
    48 Львів 1987 6333-5429.0
    49 Львов 1970 8673-909.0
    50 Львів 2002 МСУ135-843.0
    51 Київ 1988 МСУ109-1641.0
    52 Володимир-Волинський 1980 6417-3237.0
    53 Львів 1984 КМСУ3033-5429.0
    54 Тернопіль 2001 МСУ47-81.0
    55 Львов 1984 МСУ1933-5429.0
    56 Чернівці 2005 6573-909.0
    57 Кропивницький 1958 3217-3237.0
    58 Дніпро 1999 КМСУ99-1641.0
    59 Борислав 1970 5573-909.0
    60 Ужгород 1966 6673-909.0
    61 Львов 1974 6755-7218.0
    62 Костянтинівка 1987 МСУ25-843.0
    63 Львов 1984 6833-5429.0
    64 Харків 1992 КМСУ717-3237.0
    65 Київ 1980 МСУМК25-62.0
    66 Ужгород 1986 МСУ12161.0
    67 Львов 1996 6933-5429.0
    68 Львів 1956 2755-7218.0
    69 Ужгород 1985 КМСУ2417-3237.0
    70 Львов 1983 7073-909.0
    71 Мукачево 2002 2655-7218.0
    72 Львів 1995 МСУ3417-3237.0
    73 Львів 1986 1517-3237.0
    74 Жовква 1987 7155-7218.0
    75 Костопіль 1988 7273-909.0
    76 Чернівці 2005 КМСУ77-81.0
    77 Чернівці 1979 7317-3237.0
    78 Новояворівськ 1964 7473-909.0
    79 Київ 1998 МСУ3253.0
    80 Дрогобич 1976 7517-3237.0
    81 Львов 1974 7673-909.0
    82 Новояворівськ 1963 7773-909.0
    83 Івано-Франківськ 1986 7955-7218.0
    84 Луцьк 1993 МСУ213-447.0
    85 Львов 1969 7873-909.0
    86 Ковель 1983 8033-5429.0
    87 Ужгород 1983 2517-3237.0
    88 Львів 1992 КМСУ8155-7218.0
    89 Івано-Франківськ 1984 8233-5429.0
    90 Вараш 1978 8373-909.0
    91 Львов 1980 8433-5429.0
    92 Ковель 1988 8517-3237.0
    93 Ужгород 1987 8773-909.0
    94 Житомир 2002 КМСУ33-46.0
    95 Николаев 1987 8817-3237.0
    96 Львів 1990 8917-3237.0
    97 Харків 1998 МСУ59-1641.0
    98 Івано-Франківськ 1978 9055-7218.0
    noplayer Asasbplayer B

    Финал

    Полуфинал

    1/4 финала

    1/8 финала

    1/16 финала

    Первый тур

    Группа A

    Группа B

    Группа C

    Группа D

    Группа E

    Группа F

    Группа G

    Группа H

    Группа I

    Группа J

    Группа K

    Группа L

    Группа M

    Группа N

    Группа O

    Группа P

    Группа Q

    Группа R

    grR  R1 3 1
    grR  R2 3 1
    grR  R3 1 3
    grR  R4 3 0
    grR  R5 3 0
    grR  R6 3 1
    grR  R7 3 0
    grR  R8 1 3
    grR  R9 0 3
    grR  R10 2 3
    grQ  Q1 3 1
    grQ  Q2 3 1
    grQ  Q3 3 1
    grQ  Q4 3 0
    grQ  Q5 3 1
    grQ  Q6 0 3
    grQ  Q7 2 3
    grQ  Q8 0 3
    grQ  Q9 0 3
    grQ  Q10 3 2
    grP  P1 2 3
    grP  P2 3 0
    grP  P3 3 0
    grP  P4 3 0
    grP  P5 3 1
    grP  P6 0 3
    grP  P7 3 1
    grP  P8 2 3
    grP  P9 3 2
    grP  P10 3 0
    grO  O1 1 3
    grO  O2 0 3
    grO  O3 1 3
    grO  O4 2 3
    grO  O5 3 0
    grO  O6 3 0
    grO  O7 3 2
    grO  O8 1 3
    grO  O9 0 3
    grO  O10 1 3
    grN  N1 3 0
    grN  N2 0 3
    grN  N3 3 0
    grN  N4 1 3
    grN  N5 3 0
    grN  N6 3 0
    grN  N7 3 0
    grN  N8 3 2
    grN  N9 0 3
    grN  N10 3 2
    grM  M1 3 0
    grM  M2 3 2
    grM  M3 3 0
    grM  M4 3 1
    grM  M5 3 0
    grM  M6 1 3
    grM  M7 3 1
    grM  M8 2 3
    grM  M9 0 3
    grM  M10 2 3
    grL  L1 3 0
    grL  L2 2 3
    grL  L3 3 0
    grL  L4 3 1
    grL  L5 3 0
    grL  L6 0 3
    grL  L7 3 1
    grL  L8 1 3
    grL  L9 0 3
    grL  L10 1 3
    grK  K1 2 3
    grK  K2 2 3
    grK  K3 3 0
    grK  K4 1 3
    grK  K5 2 3
    grK  K6 3 0
    grK  K7 3 1
    grK  K8 3 1
    grK  K9 0 3
    grK  K10 3 1
    grJ  J1 3 0
    grJ  J2 3 0
    grJ  J3 3 0
    grJ  J4 2 3
    grJ  J5 3 1
    grJ  J6 0 3
    grJ  J7 3 1
    grJ  J8 1 3
    grJ  J9 2 3
    grJ  J10 3 0
    grI  I1 3 1
    grI  I2 1 3
    grI  I3 2 3
    grI  I4 3 2
    grI  I5 3 0
    grI  I6 3 0
    grI  I7 3 0
    grI  I8 3 2
    grI  I9 3 0
    grI  I10 3 2
    grH  H1 3 1
    grH  H2 3 0
    grH  H3 3 1
    grH  H4 3 0
    grH  H5 3 0
    grH  H6 1 3
    grH  H7 3 0
    grH  H8 0 3
    grH  H9 2 3
    grH  H10 0 3
    grG  G1 3 0
    grG  G2 3 1
    grG  G3 3 0
    grG  G4 3 1
    grG  G5 3 0
    grG  G6 3 1
    grG  G7 3 1
    grG  G8 3 1
    grG  G9 2 3
    grG  G10 0 3
    grF  F1 3 0
    grF  F2 2 3
    grF  F3 3 0
    grF  F4 3 1
    grF  F5 3 0
    grF  F6 3 1
    grF  F7 3 0
    grF  F8 1 3
    grF  F9 0 3
    grF  F10 1 3
    grE  E1 3 1
    grE  E2 0 3
    grE  E3 3 0
    grE  E4 3 0
    grE  E5 3 1
    grE  E6 3 2
    grE  E7 3 1
    grE  E8 3 1
    grE  E9 0 3
    grE  E10 3 2
    grD  D1 3 0
    grD  D2 0 3
    grD  D3 3 2
    grD  D4 3 0
    grD  D5 3 0
    grD  D6 3 0
    grD  D7 3 2
    grD  D8 0 3
    grD  D9 0 3
    grD  D10 3 1
    grC  C1 3 2
    grC  C2 3 0
    grC  C3 3 0
    grC  C4 3 1
    grC  C5 3 0
    grC  C6 1 3
    grC  C7 3 0
    grC  C8 0 3
    grC  C9 3 1
    grC  C10 0 3
    grB  B1 1 3
    grB  B1 3 0
    grB  B2 2 3
    grB  B2 0 3
    grB  B3 3 1
    grB  B3 3 2
    grB  B4 3 0
    grB  B4 3 0
    grB  B5 3 1
    grB  B5 3 0
    grB  B6 3 1
    grB  B6 3 0
    grB  B7 3 0
    grB  B8 3 0
    grB  B9 0 3
    grB  B10 0 3
    grA  A1 3 0
    grA  A1 3 0
    grA  A2 2 3
    grA  A2 3 0
    grA  A3 3 0
    grA  A3 0 3
    grA  A4 3 0
    grA  A4 0 3
    grA  A5 3 0
    grA  A5 3 0
    grA  A6 3 0
    grA  A6 1 3
    grA  A7 3 2
    grA  A8 1 3
    grA  A9 0 3
    grA  A10 2 3
    SF  1 1 4
    R1  2 4 2
    SF  2 4 2
    3 3 4
    R1  3 4 2
    R1  4 0 4
    R1  6 4 0
    R1  7 2 4
    R1  10 4 1
    R1  11 4 0
    R1  12 0 4
    R1  13 1 4
    R1  14 4 2
    R1  15 2 4
    R1  18 0 4
    R1  19 3 4
    R1  20 1 4
    R1  21 4 1
    R1  22 4 3
    R1  23 3 4
    R1  26 2 4
    R1  27 4 0
    R1  29 4 2
    R1  30 4 2
    R1  31 4 2
    16F  33 4 1
    16F  34 1 4
    16F  35 4 0
    16F  36 1 4
    16F  37 3 4
    16F  38 4 3
    16F  39 2 4
    16F  40 3 4
    16F  41 4 3
    16F  42 0 4
    16F  43 4 3
    16F  44 0 4
    16F  45 4 0
    16F  46 3 4
    16F  47 4 0
    16F  48 0 4
    8F  49 2 5
    8F  50 2 5
    8F  51 5 1
    8F  52 0 5
    8F  53 5 1
    8F  54 3 5
    8F  55 1 5
    8F  56 2 5
    QF  57 4 5
    QF  58 5 3
    QF  59 4 5
    QF  60 5 2
    SF  61 5 0
    SF  62 5 4
    63 5 7
    Место Игрок Город г.р. зв.Очки

    Место 1

    1 Київ 1995 МСУМК20.0
    1 Ужгород 1986 МСУ61.0

    Место 2

    2 Львів 1989 КМСУ12.0
    2 Київ 1998 МСУ53.0

    Место 3-4

    3-4 Івано-Франківськ 2005 КМСУ6.0
    3-4 Київ 1997 МСУ47.0
    3-4 Луцьк 1993 МСУ47.0
    3-4 Житомир 2002 КМСУ6.0

    Место 5-6

    5-6 Львів 1985 2.0
    5-6 Київ 1980 МСУМК2.0

    Место 5-8

    5-8 Кропивницький 2004 МСУ43.0
    5-8 Житомир 1999 КМСУ43.0
    5-8 Львів 2002 МСУ43.0
    5-8 Костянтинівка 1987 МСУ43.0

    Место 7-8

    7-8 Тернопіль 2001 МСУ1.0
    7-8 Чернівці 2005 КМСУ1.0

    Место 9-16

    9-16 Одесса 1987 КМСУ41.0
    9-16 Київ 2005 241.0
    9-16 Одеса 2000 41.0
    9-16 Одесса 2000 КМСУ41.0
    9-16 Львов 1986 КМСУ41.0
    9-16 Київ 1988 МСУ41.0
    9-16 Дніпро 1999 КМСУ41.0
    9-16 Харків 1998 МСУ41.0

    Место 17-32

    17-32 Чернівці 1994 37.0
    17-32 Івано-Франківськ 1979 37.0
    17-32 Трускавець 1972 37.0
    17-32 Одесса 1998 МСУ37.0
    17-32 Володимир-Волинський 1980 37.0
    17-32 Кропивницький 1958 37.0
    17-32 Харків 1992 КМСУ37.0
    17-32 Ужгород 1985 КМСУ37.0
    17-32 Львів 1995 МСУ37.0
    17-32 Львів 1986 37.0
    17-32 Чернівці 1979 37.0
    17-32 Дрогобич 1976 37.0
    17-32 Ужгород 1983 37.0
    17-32 Ковель 1988 37.0
    17-32 Николаев 1987 37.0
    17-32 Львів 1990 37.0

    Место 33-54

    33-54 Червоноград 1949 29.0
    33-54 Ужгород 1988 129.0
    33-54 Ковель 1983 29.0
    33-54 Київ 1988 29.0
    33-54 Луцьк 1984 29.0
    33-54 Львів 1986 КМСУ29.0
    33-54 Луцьк 1995 29.0
    33-54 Львів 1986 29.0
    33-54 Львів 1983 КМСУ29.0
    33-54 Чортків 1960 29.0
    33-54 Івано-Франківськ 1960 29.0
    33-54 Вінниця 1969 29.0
    33-54 Володимир-Волинський 1981 29.0
    33-54 Ужгород 1978 29.0
    33-54 Львів 1987 29.0
    33-54 Львів 1984 КМСУ29.0
    33-54 Львов 1984 МСУ29.0
    33-54 Львов 1984 29.0
    33-54 Львов 1996 29.0
    33-54 Ковель 1983 29.0
    33-54 Івано-Франківськ 1984 29.0
    33-54 Львов 1980 29.0

    Место 55-72

    55-72 Львів 1970 18.0
    55-72 Одеса 2003 КМСУ18.0
    55-72 Житомир 1985 18.0
    55-72 Хмельницький 1982 18.0
    55-72 Львів 1985 18.0
    55-72 Одесса 1998 18.0
    55-72 Івано-Франківськ 1998 18.0
    55-72 Львів 1985 18.0
    55-72 Івано-Франківськ 1998 18.0
    55-72 Львов 1980 18.0
    55-72 Трускавець 1981 18.0
    55-72 Львов 1974 18.0
    55-72 Львів 1956 18.0
    55-72 Мукачево 2002 18.0
    55-72 Жовква 1987 18.0
    55-72 Івано-Франківськ 1986 18.0
    55-72 Львів 1992 КМСУ18.0
    55-72 Івано-Франківськ 1978 18.0

    Место 73-90

    73-90 Чернівці 1975 9.0
    73-90 Сопачів 1977 9.0
    73-90 Ужгород 1990 9.0
    73-90 Львов 1992 9.0
    73-90 Чернівці 1978 9.0
    73-90 Вараш 1987 9.0
    73-90 Львов 1970 9.0
    73-90 Чернівці 2005 9.0
    73-90 Борислав 1970 9.0
    73-90 Ужгород 1966 9.0
    73-90 Львов 1983 9.0
    73-90 Костопіль 1988 9.0
    73-90 Новояворівськ 1964 9.0
    73-90 Львов 1974 9.0
    73-90 Новояворівськ 1963 9.0
    73-90 Львов 1969 9.0
    73-90 Вараш 1978 9.0
    73-90 Ужгород 1987 9.0